Дебелашките шеги и самохвалството не бяха спестени на представянето на предизборната

...
Дебелашките шеги и самохвалството не бяха спестени на представянето на предизборната
Коментари Харесай

Представянето на програмата на ГЕРБ мина с хвалби и дебелашки шеги

Дебелашките смешки и самохвалството не бяха спестени на представянето на предизборната стратегия на ГЕРБ през днешния ден. Събитието протече в границите на два часа и половина по обед, като самата стратегия бе озаглавена " България след рецесиите - проект за възобновяване ". Пред огромен екран в зала водещи лица на партията представяха точки по браншове. Лидерът Бойко Борисов приказва първоначално и края. Имено той, разбира се, разнообрази форума с обичайните си лакърдии.

Така да вземем за пример описа, че Европейските игри в Баку през 2015 година били извършени в интервал на наказания против Азербайджан. Нито един европейски водач не отишъл на откриването, направил го само Борисов - тъй като газовата диверсификация му била значима. Преди това обаче телефонирал на Жан-Клод Юнкер за мнение, т.е. да изиска разрешение. На ръководителя на Еврокомисията не му харесвала доста концепцията, по тази причина споделил: " Не те слушам, Бойко, не те слушам... ". " Не ме чуваш, не ме чуваш, но аз отивам, отивам... ", отвърнал Борисов. Всичко това бе разказано в подтекст на геополитиката и способността на Борисов да се оправя в сложни обстановки - по-хитър излязъл от цялостен един Юнкер. Единствено не стана ясно на какъв език са общували двамата, тъй като е известно, че българинът не знае непознати езици.

А Костадин Ангелов бе посъветван да си направи стратегия за намаляване и да смъкне няколко кг. Борисов щял да сложи кантар и да следи, до момента в който някогашният здравен министър не придобие фигурата на Красимир Вълчев. Хрумката беше във връзка ревю на Ангелов, в което той подчертава върху здравословното хранене на българина.

Залата разбра още, че слайдовете при представянето на програмата ги сменя Владислав Горанов, тъй като Борисов му наредил. На финала някогашният министър председател назова пътищата из страната " строшени " - очевидно някой ще да ги е строшил, откакто той ги направи така прекрасни. Вдъхновен от умотворенията си, Борисов даде и съвет на съпартийците си - да дават на съд всеки, който ги назова " мафия " или " незаконна група ".

С една дума - циркът напира да се завърне.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР